Täten avaamme oman blogin historiallisten vaatteiden tekijöille ja niistä kiinnostuneille. Muutama vuosi on tullut väännettyä erilaisia vaatteita 1700- ja 1800-luvuilta  ja kun seuraan on liittynyt muutama muukin pukuhistoriaan ja ompeluun hurahtanut niin olemme käynnistäneet ompeluseurat oikeassa elämässä. Ja koska välimatkaa toisiimme on riittävästi, niin mielestäni on ihan aiheellista jakaa omituinen harrastuksemme myös muiden kanssa, ettei tämä jää vain omissa nurkissa näpertelyksi. Siksipä keksimme perustaa ompeluseurat myös tänne, jolloin välimatka ei ole aina esteenä kommunikoinnille vaatteista ja varusteista, mitä kukin kulloinkin on tekemässä.

Ideana on siis kirjoitella ompeluseuroista, joita pidämme ja pitää siitä päiväkirjaa. Samalla tänne voi liittää kuvia omista tekeleistä ja kysellä neuvoja milloin mistäkin ompeluihin ja askarteluihin liittyvissä kysymyksissä. Luonnollisestikin blogi liittyy historiallisiin vaatteisiin, niin juhla- kuin arkivaatteisiin, ja villistä lännestä hovielämään. Ja aika näyttää millaiseksi tämä muodostuu.

Terveisin,
              Lada.

Ps. Kiitokset Datsunille blogin avaamisesta ja kaiken maailman käytännön värien ja kuvien asentamisista sun muista, mistä en itse olisikaan tajunnut mitään. Blogin ulkoasun suunnittelu on toistaiseksi vielä työn alla ja saattanee muuttua jossain vaiheessa. Mutta pääasia on, että saimme tämän avattua.