Taannoin vuosia sitten kun innostuin varjoteatterista, koska se mahdollisti näytelmän toteuttamisen parin henkilön voimin, niin tietenkin minun piti rakentaa sitten sellainen. Nyt kävin tänään hakemassa sen pitkästä aikaa taas vintistä (siellä se onkin majaillut taasen pari vuotta). Vaikka olen todella huono piirtämään, ei se tietenkään estänyt tekemästä varjonukkeja. Löysin mm. erään kirjan jossa oli liuta siluettikuvia, eri vuosisatojen hahmoja, joten siitä pääsin hyvään alkuun ja sitten otin mallia valokuvista ja netistä löytyneistä kuvista. Tulostelin ja suurentelin kuvia kunnes sain sopivaa kokoa aikaiseksi ja sitten vaan pahvista itse nukkeja tekemään.

Tässä siis viritelmäni joka ei mielestäni näytä hullummalta, vaikka taisin olla vähän tyytymätön lopputulokseen aikoinaan :)

2047573.jpg

Vähän on ehkä tumma kuva, mutta kangas on viininpunaista samettia, ehkäpä siihen voisi joskus vielä tehdä jotain krumeluureja.

Nyt on työn alla uusi näytelmä johon uudet nuket on suunnitteilla ja tällä kertaa olisi tarkoitus saada lavastetumpi näytelmä kuin viimeksi, hihii.

Kaivoin mandoliininkin kaapin päältä, joka on Erkki-sedältä lainassa. Plektra on hukassa joten täytyy hankkia sellainen ensi tilassa että voi taas alkaa soittelemaan.

Mutta täytyy tästä palata takaisin sorvin ääreen, eli ompelemaan uutta korsettia, että sen nyt saisi pian valmiiksi, ja että voisi siirtyä tekemään seuraavia vaatekappaleita.

T. Lada.