No, ei ehkä ihan tuskailua, mutta pähkäilemistä siitä, miten kolmiulotteiset asiat muodostuvat, ja kun olen mahdottoman huono hahmottamaan kolmiuloitteisia asioita. Eli en osaa piirtää juurikaan, kaavan nähdessäni en tajua mitään, ennen kuin olen ommellut palat yhteen jne. Ja sittenkin ihmettelen, että mitenkäs lopputulos on sellainen kuin on. Mutta sisukkaalla vuosien epämääräisillä kokeiluilla on tullut saatua aikaan kaikenlaista, hyvää ja huonoa. Se on tullut ainakin opittua, että huonoista materiaaleista EI IKINÄ kannata lähteä tekemään mitään.

No, sain jokin aika sitten inspiraation uuteen korsettiin kun sain linkin corsettipatenttien sivuille:

http://haabet.dk/patent/Waist.html

Anteeksi, etten osaa linkittää sitä oikein, että sen saisi auki heti... Otsan rypistys

Mutta tässä kaava jonka kanssa olen askarrellut useamman tunnin, kokien iloa ja tuskaa siitä kuinka edistystä tapahtuu ja sitten ei tapahdukaan....

 

Näyttää simppeliltä, vaan ei ole sitä ainakaan harrastelijalle... Tai siis on, koska siinä ei ole kovin montaa palaa joita voi säätää... joten variaatioita ei voi olla mahdottoman montaa. Eli kuvittelen jaksavani vääntää tästä itselleni sopivan.

Se mitä olen tähän mennessä saanut aikaan on tässä, ei kovin esteettistä, mutta miksi pitäisi esitellä aina vain valmiita tekeleitä...


 

 

Juu, on ruman näköistä Huuto Mutta ei se mitään, toivottavasti lopputulos on hyvä... kunhan saa kaavan sopivaksi itselle... Olen siis koeversioita tehdessäni käyttänyt kaverin mommolasta saamaa tiiviisti kudottua pöytäliinaa (ensimmmäiseen koeversioon) sitten tässä on mankelipellavaa ja 7mm leveitä nippusiteitä ja plansetti tietenkin. Ja varmaan täytyy tehdä vielä yksi koeversio ainakin, ja jos sitten ei ala korsetti löytämään oikeaa muotoaan, niin sitten homma saa jäädä tauolle.

Että tällaista tällä kertaa. Ei mitään kovin ihmeellistä, mutta jotain kuitenkin.

 

T. Lada.