Moi!

Oisko aika pittee jonkinlaiset livesessiot jonkun tykönä, kun tässä on osittain pitkä viikonloppu edessä. Mulla ainakin, kun perjantai on mulla vapaa, joten voisin kuvitella saavani irroitettua itseni puuhaamaan muutakin. Ja mielellään muiden kera. Vaan mihinkä suuntaan sitä sitten lähtisi, kenen tykönä ja koska? Mulle kävisi to-su.

Voisin napata mukaani edelleen keskeneräisenä roikkuvan silkkinutun, tahi sitten voisin aloittaa väkertämään 1700-luvun liiviä nutun kaavalla, josta otetaan vaan hihat pois. Eli jotain helppoa voisi askarella. Tahi sitten 1700-luvun pellavapaitani joka meni uusiksi kun ompelin jotain ihan metsään ja käsin, jota kiireessä lopulta ompelin koneella ja lopulta purin paidan kokonaan, heh.

1600-luvun takin kaavat on hukassa,jotka suurensin minikaavasta ja en halua suurentaa sitä uudestaan, joten sitä en ehkä halua tehdä.

1800-luvun vaatteissa on niin paljon koneella ommeltavaa, että se voi olla sitten hankala, jos joku haluaa huristella koneella, vaan eihän sekään ole mahdottomuus. Sitten on vaan seurusteltava äänekkäämmin.

Mutta kenelläs nyt ois tarvetta alkaa askartelemaan ja mitä? Muistaakseni Datsunilla oli haaveissa joku 1800-luvun asu? Niiden kaavoja tietty voi kahtella. Mikäköhän vuosisata Mersulla oli menossa tällä hetkellä? 1600- vai 1700-luku? Voisihan se olla mielekkäintä keskittyä edes suurin piirtein samaan vuosisataan, niin ei tule sekaannuksia välttämättä niin paljoa.

Terveisin Lada.