Juu jaa joo. Olin taasen Pösöllä yökylässä ja taasen tuli istuskeltua koneen ääressä, ompelu sellaisen. Pösöllä tuntui olevan hyvin lapasessa gaalapuvun tekeminen, toisin kuin itselläni on hommat vielä ihan hakusessa. Ja mutkia matkaan puvun kanssa aina tulee, niin nytkin. Tai no, osa kankaista pukuun on jo, ja osa täytyy muuttaa.

Sain turaistua melkein toisen alushameen kasaan kokonaan, päälihameen sain periaatteessa läjään, paitsi että se täytyy purkaa.... Voi olla, että muutan vielä hamekankaan joksikin muuksi kuin yksiväriseksi puuvillaksi, saas nähdä. Sillä kun vetäisin vuorikankaan hameeseen, niin (onneksi) kun otimme kuvia puvusta, huomasin, että aluskangas näkyy mustan kankaan läpi.... ainakin kun salamalla ottaa kuvia... Joten joko vuori lähtee vaihtoon, tai mustista paloista tulee vuori johonkin muuhun hamekankaaseen.  Eli tässä kuvassa näkyy iso tumma raita hameen keskellä...

1980494.jpg

Yläosa on vasta koeversio mallissa, ja siihen en ole kangasta vielä hankkinutkaan. Ja kuten kuvasta näkyy, tässä versiossa ei ole vielä minkäänlaisia hihoja.

Korsettiin sain ommeltua luukujat. Jotta spiraaliluuta pittees käydä hakemassa.

Että tämmöistä tänään.

T. Lada.